Uncategorized

Illustration // What’s in my bag?

Vanaf vorige week dinsdag schrijf ik elke week een artikel voor Anne haar blog, hierin illustreer ik een bepaald onderwerp, het zelfde artikel komt elke woensdag online op mijn eigen blog. Deze week het onderwerp; “What’s in my bag?”

Al een tijdje wou ik een artikel schrijven over wat er allemaal in mijn tas zat, of nou ja ik wou het laten zien in een filmpje. Maar telkens kwam het er niet van, en op deze manier leek het me leuker om te laten zien aan jullie wat ik elke dag mee sjouw.

Vooral nu ik het echt allemaal heb getekend zie ik pas hoeveel ik meeneem, en het ergste is nog; ik heb het allemaal “nodig”! Een laptop zit dan gelukkig niet elke dag in mijn tas, maar voor school moet die hij helaas vaak mee. Mijn camera gaat tegenwoordig wel standaard mee, een beetje proppen met mijn laptop, maar zeker nodig. Mijn tekenspullen niet vergeten want wat als ik ineens inspiratie krijg, dan wil ik het wel kunnen uitwerk of op kunnen schrijven in mijn dummy.. En dan nog de standaard dingen die zo ongeveer iedereen wel in haar tas heeft, kortom, binnen no-time is je tas vol!

Sommigen daarentegen lukt het wel om zonder tas door het leven te gaan, wauw, zonder tas voelt het altijd alsof ik iets vergeet (wat dan vaak ook wel het geval is). Zonder een tas op pad komt niet gauw voor bij mij, en eens wisselen van tas? Dan gaat de hele inhoud mee naar de volgende tas. Er staan natuurlijk nog een heleboel dingen niet bij, en ik ben ook zeker benieuwd naar wat jullie nog meer in jullie tas hebben zitten!

Wat zit er nou standaard altijd in jouw tas?

8 thoughts on “Illustration // What’s in my bag?

  1. Vroeger kocht ik altijd tassen, maar droeg ze écht nooit! Nu vind ik geen leuke tassen meer, maar draag ik er altijd wel eentje bij me, ook omdat ik anders een gevoel heb dat ik alles ben vergeten 😀 haha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *