Uncategorized

Illustration // Why I love spring?

Anne-Solveig-4

Elke week verschijnt er een artikel geschreven en getekend door mij op Anne haar blog, dit artikel gaat elke week over een ander onderwerp, deze week het onderwerp; “Why I love spring?”

Hoewel het vorige week echt als lente aan voelde is het pas overmorgen (donderdag) officieel lente. Het was vorige week prachtig weer, van thermolegging ging ik naar panty, van muts ging ik naar een hoedje en uiteindelijk kon mijn bril vervangen worden door een zonnebril, en oohh wat heb ik die gemist deze winter (want tja hoe kun je anders stiekem mensen begluren zonder dat ze het zien?). Normaal vind ik de winter leuker dan de lente en de zomer, maar daar begin ik nu toch aan te twijfelen, want met mooi weer ben ik een stuk vrolijker! 
Raar eigenlijk, dat als de zon erdoor komt en de bloemetjes gaan bloeien, de mensen gelijk veel vrolijker zijn. We ontwaken uit onze winterdip en massaal gaan we naar buiten om te genieten van die kleine dingen. Typisch Nederland, het is één dag mooi weer en we lopen gelijk in een korte broek en slippers (oké het zijn er maar een paar die ik dat daadwerkelijk heb zien doen, maar die mensen zijn er). Vandaag een paar voordelen aan de Lente uitgewerkt in een tekeningetje, er zijn natuurlijk nog veel meer voordelen en ik ben erg benieuwd wat jullie het leukste vinden aan de lente!

11 thoughts on “Illustration // Why I love spring?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *