Uncategorized

Illustration // Wishlist

Verjaardag-illustraite

Het duurt nog even, o.. over drie weken ben ik al 18.. Even een besef moment dat dit nu wel heel snel is gegaan, het gaat elk jaar sneller, zo ben ik gauw oud haha! Elk jaar denk ik weer goed na over een idee, en elke keer is het weer lastig, over één ding ben ik uit; ik wil geen geld. Als ik een cadeau krijg heb ik daar een mooie herinnering aan, als ik geld krijg en ik koop er iets heel random van dan heb ik niet het gevoel alsof ik dat van diegene heb gekregen. 
Dit jaar wordt ik 18 (en dat is toch wel heel speciaal want dan wordt je volwassen,  kuch..), en ik wil een mooi aandenken aan deze verjaardag. Ik vraag aan mijn ouders een gouden ringetje en verder weet ik nog niet wat ik vraag. Wat betreft spullen heb ik niets wat ik echt wil, ik ben blij met wat ik heb en als ik iets echt zou willen dan zou ik er al lang voor gezorgd hebben dat ik het had kunnen kopen. 
Dat wat hieronder staat is dus een uitgebreide wensen lijst, er is niets wat ik binnen een jaar echt wil, alhoewel een beter longboard me wel goed zou uitkomen! Ik denk goed over mijn aankopen na, zodat ik minder gauw een slechte aankoop doe, zo heb ik ook al bijna 2 jaar 500 euro apart liggen voor een laptop, want wat als deze het zomaar begeeft.

Wat staat er allemaal op jullie verlanglijstje?

10 thoughts on “Illustration // Wishlist

  1. Maar hier kun je best wat van vragen voor je verjaardag, toch? Je hebt het misschien niet écht nodig maar je zou er wel blij mee zijn, dan is het een prima cadeautje lijkt me!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *