Uncategorized

Illustration // WK

WK

Normaal volg ik voetbal nooit, maar toch met het EK of het WK volg ik het een beetje, ik vind het een leuke sfeer om met zijn allen in spanning voor de tv te zitten. Als ze een tegengoal maken of geheel verliezen maakt het me niet uit maar die spanning is op één of andere manier ook wel weer sfeer makend. Het is dat mensen erover praten en dat ik onderweg wel eens oranje huizen en oranje bekleedde mensen tegen kom maar anders had ik het niet geweten. De trend van de vuvuzela is weer voorbij gelukkig, nu zit ik alleen met een oranje pruik op of gewoon helemaal met niets naar de tv te kijken. Eigenlijk kun je het buiten op het terras ook gewoon volgen, als er gescoord wordt kun je het van verre horen!

Maar wat heb je nou allemaal nodig tijdens het kijken van het WK? Eigenlijk heel weinig kwam ik achter haha, lekkere hapjes, een televisie en een goede oranje outfit!

Kijken jullie ook het WK? En hoe kleden jullie hih?

7 thoughts on “Illustration // WK

  1. Ik ben precies zoals jij ja haha. Vind het wel heel gezellig en hoewel ik voetbal nog steeds saai vind en er niets van snap kijk ik de wedstrijden nu meestal wel (gedeeltelijk)!

  2. Ik vind voetbal niet zo heel leuk, maar toch die spanning die er is tijdens Nederland zorgt er toch voor dat je het wel graag wilt kijken, dus inderdaad ik kijk ook alleen het wk of ek haha. Prachtige tekeningetjes Romy :) Liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *