Uncategorized

I’m losing sleep, but I can’t stop dreaming

 Jaa een normale outfitfoto! Als ik wat vaker mijn muts af doe en make up op heb dan kan lieve Esmeralda nog vaker outfitfoto’s maken, alhoewel buiten make up enzo moet er natuurlijk ook een outfit zijn die nog niet eerder geplaatst is, en dat is best lastig af en toe haha! Jammer dat straks de vestjes weer uit moeten en ik net enorm veel truien heb! Dit zijn mijn eerste foto’s met mijn Dr. Martens, oehh, en oh wat heb ik een blaren zeg haha! Nog even een paar weekjes met blaren lopen en dan lopen ze (volgens iedereen) pas echt fijn! Ik kon amper lopen naar huis toen ik ze een dag aan had op school haha!

Oh en wat vinden jullie van de locatie, ik vond het wel een fijne plaats en ik denk toch wel de mooiste plaats rondom school! :)

 Hoedje, kniekousen, rokje – H&M | ketting – sieradenkistje.nl | vest – kringloop | schoenen – Invito

16 thoughts on “I’m losing sleep, but I can’t stop dreaming

  1. Wat een leuke outfit, je dr. Martens zijn erg gaaf! Jammer dat ze nu nog zo'n zeer doen, maar dat gaat inderdaad vast snel over. En een mooi outfit plekje, het lijkt net alsof die witte deur (?) daar voor jou is neergezet, als je snapt wat ik bedoel :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *