Fashion

I’m nicer when I like my outfit

Processed with VSCO with a6 preset

Zoals ik al eerder vertelde in een artikel heb ik tijdens mijn reis naar Malta zoveel nieuwe kleding gekocht. Het was al een best wel weer een tijdje geleden dat ik voor het laatst zo goed gewinkeld had. Alhoewel, in de zomervakantie, tijdens mijn reis door Azië, kwam ik op wonderbaarlijke wijze ook thuis met een heleboel leuke nieuwe items. Blijkbaar slaag ik tegenwoordig beter voor nieuwe kleding in het buitenland. Misschien komt dat doordat alle kleding in mijn maat allemaal goedkoper zijn aangezien ze bijvoorbeeld in Azië voornamelijk kleine maatjes dragen. Daardoor blijven alle grotere maten hangen, perfect!

Zo kocht ik dit jurkje in de uitverkoop voor maar acht euro! En hij is aan de achterkant ook nog iets langer wat ervoor zorgt dat niet gelijk iedereen onder mijn jurkje kan kijken wanneer ik buk haha.

Ik denk dat ik dit jurkje vaak ga dragen de komende tijd! Zo is hij makkelijk te combineren met een vestje op de wat koudere dagen en wanneer het zomer wordt dan kan ik hem dragen zonder panty. Een goede aankoop dus!

Baret – vintage / jurkje – New Look / schoenen – Dr. Martens

Bij welke kledingwinkels slaag jij het beste?

4 thoughts on “I’m nicer when I like my outfit

  1. Jaa hij is echt super leuk! Tijdens mijn vakantie in Portugal vond ik ook zo veel leuke winkeltjes. Die hebben net weer hele andere dingen waar vaak zo veel liefde in is gestoken.

  2. Zo’n mooie foto’s! En wowie dat jurkje, zo fleurig en zo’n leuk kleur! Ik ben fan, hihi. Ik heb vaak prijs bij Only, maar Zalando is ook een mooie bron van inspiratie voor mij (al is mijn portefeuille daar iets minder blij mee). Liefs!

  3. Leuk zeg! Staat je goed!! Ik vind het ook altijd leuk om kleding te kopen in het buitenland. Vooral omdat het me dan ook thuis nog geregeld aan die reisjes doet terugdenken :) Een soort alternatief souvenir, hihi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *