Uncategorized

Inspiratie uit lampions?

Sinds we verhuisd zijn (4 jaar geleden) komen er met Sint-Maarten amper meer kinderen aan de deur. Superjammer want het leek me leuk om dit jaar lampions te fotograferen! Gisteren kwamen er 12 kinderen aan de deur alleen helaas waren de kinderen al zo snel weg voordat ik een foto kon maken. Ik vond het vroeger geweldig om Sint-Maarten te lopen, helemaal ingepakt over straat met een lampion die nooit heel blijft en waarvan het lichtje altijd leeg is, rugzakje op de borst en snoepjes verzamelen! Al die verschillende liedjes die je dan kende. Een geweldige avond, ik heb het gevoel alsof er elk jaar minder kinderen lopen maar dat kan ook aan mij liggen haha.

Toen ik nog liep vond ik het heel jammer dat ik niet al mijn lampions had bewaard (al kon dat nooit met verzopen weggewaaide lampions). Er zijn vast nog wel foto’s van mij en een lampion maar helaas kon ik die voor dit artikel niet vinden. Het leek me leuk om een hele reeks foto’s van de kinderen hun lampion te plaatsen, ik weet niet precies waarom maar ergens inspireert het me wel. Hoe je simpel iets superleuks kunt maken.

Er was één kindje met een supermooie egel lampion, helaas rende hij weg nadat hij een snoepje had haha.

14 thoughts on “Inspiratie uit lampions?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *