Uncategorized

Instagram

DSC_0117

Dat had ik eigenlijk niet verwacht, maar ik heb het toch gedaan. Donderdag kocht ik een Ipod, wat velen natuurlijk wel gemerkt hebben via twitter. Een Ipod, ik wou er eerlijk gezegd alleen één om die ene app. Genaamd; “Instagram” veel foto’s had ik al voorbij zien komen, met al die mooie effecten. Dat wou ik zelf nou ook graag. Helaas bestaat instagram (voor zover ik weet) nog niet voor op de computer. Dus dat was voor mij een reden om een Ipod te kopen en natuurlijk had een Ipod nog veel meer voordelen. Gelijk begon ik enthousiast alles op de foto te zetten, echt alles. Ik wil het liefst alles vast leggen op beeld en het delen, alleen ik heb niet altijd mijn geliefde Nikon mee en mijn camera op mijn mobiel doet het helaas ook niet super. Voor de mensen die het straks gaan vragen, mijn instagram naam; Muchables. Helaas geen Muchable omdat die naam al in gebruik was. Apart.

Nu ging ik zoeken op internet voor een bewerkprogramma die ik kan dowloaden voor mijn laptop. Want met de juiste bewerkingen kan bijna elke foto mooi zijn. Dankzij mijn volgers op twitter kwam ik op een site, PicMonkey.com! De site layout spreekt me aan, dat is voor mij al heel belangrijk. Ik uploade een foto en bewerkte die, en het resultaat valt me echt niet tegen. Mijn foto is nog net iets te bewerkt maar ik moet er nog mee leren omgaan. Het mooie van deze site is dat de meeste dingen gratis zijn en het nog zoveel meer biedt dan alleen maar filters. Een tekst erbij voegen, een rand eromheen, je gezicht wat meer kleur geven, je ogen beter uit laten komen en nog veel meer maar dat kunnen jullie zelf natuurlijk ontdekken. Hieronder het resultaat van mijn bewerkte foto:
Plaats van foto; Groningen.

16 thoughts on “Instagram

 1. Supertof dat je een iPod hebt! Ik wil ook ontzettend graag de nieuwe iPod en inderdaad ook alleen voor Instagrm, hihi. Ik heb alleen de oude versie nog helaas, dus nog even wachten!
  x

 2. Echt zo leuk dat je nu een iPod hebt! Instagram vind ik ook geweldig, love die app! Picmonkey.com kende ik al, die site gebruik ik zelf ook vaak voor het bewerken van foto's, zo'n handige site! 😉

 3. Ik gebruik Instargram op mijn iPhone. Want ik heb een iPod Classic omdat ik meer dan 32 gb ruimte nodig heb voor mijn muziekjes. :) Wel super leuk dat je het nu ook kan gebruiken!

 4. Leukleuk, ik ga je volgen op instagram!
  Mijn naam is trouwens fairytalesaddicted :)

  Picmonkey gebruik ik ook soms, maar wat ik nog leuker & beter vind is pixlr! Moet je echt eens opzoeken!

  liefs x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *