Uncategorized

Instagram foto’s van mijn week!

j
Ik heb zoveel leuke ideeën voor mijn blog, ik moet alleen nog zien hoe ik ze ga uitvoeren (dat is namelijk erg lastig) haha. Hieronder mijn week in foto’s, een erg rustige week op zich! 
Instagram; Muchables

 Ik wil zo graag zo’n bank | gehockeyd | mijn kast helemaal leeghalen | BEFORE | ik zie door mijn kleren mijn tv niet meer | AFTER | heel tevreden met het resultaat.

 Weer 2 minuten sneller hardgelopen dan de vorige keer | een klein flesje mee naar het bevrijdingsfestival | op het podium | bevrijdingsfestival Groningen | dit allemaal mee op een eenwieler? nee, het is niet gelukt | een man dit fijn door mijn beeld loopt | portfolioweek (morgen een artikel hierover) | ongezond, hoe graag ik ook niet wou snoepen deze week.

Ik wil niet bruin worden, toch ontkom ik er helaas niet aan | outfit onder de 12 euro | en ik wou zo graag hardlopen, maar met dit weer | binnen de 30 minuten 5 km hardgelopen | ontbijt | even wat armbandjes gemaakt | mijn sterrenbeeld klopt, nu nog uitvoeren | naar hockey geweest!

13 thoughts on “Instagram foto’s van mijn week!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *