Uncategorized

Instagram foto’s van mijn week!

fd
Ik heb nu al een paar keer gehad dat ik ineens besefte dat ik vakantie heb, zo wou ik net typen dat we helaas morgen alweer naar school moeten en dat het weekend heel snel gaat. Maar nee? Morgen ben ik nog lekker vrij. :) 
Fijne vakantie allemaal!
Instagram; Muchables
Ik mis Jessy | mijn nagels zijn nu paarsig door mijn haarverf | oma kwam Jessy en mij speciaal oliebollen brengen, aww | 2 leraressen zijn door de 2de jaars getekend op tafels | beoordeling schilderen | in de zon, Hanneke haar tas | in onze vrije tijd zijn Nicole en ik Ninja’s | beoordeling decor | taart bij hockey | gehockeyd | omdat Albert Heijn stom is en zelfs een wuppie het niet leuker maakt | oma maakt om 11 uur ‘s avonds nog knakworstjes haha. 

6 thoughts on “Instagram foto’s van mijn week!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *