Uncategorized

Instagram foto’s van mijn week!

j
Het is vakantie en gelijk heb ik al geen tijdsbesef meer. Deze week ging erg snel, ik dacht eigenlijk dat alles wat ik deze week gedaan heb, ik vorige week al had gedaan, maar nee hih. Vandaag weer mijn wekelijkse photodiary met de foto’s van Instagram!
Instagram; Muchables
Nieuwe patronen uitproberen | ah ik houd van pionrozen | ik zoek een opbergmanier voor al mijn kralen | nieuwe tablet | lang persoonlijk artikel | ontbijt | Spaans leren op de kindermanier werkt niet | in de bus | allemaal mooie teksten op spullen van de Kwantum!

 Geshopt bij de kringloop, komende week komt er een shoplog online | hardgelopen | behang uitgezocht | <3 | oma gaat verhuizen | lunch | ik kon geen keuze maken, in mijn shoplog zien jullie welke het is geworden | ik twijfelde, uiteindelijk niet genomen | lunchen met mama | ik vind het zo gezellig als ik op de markt fruit ga uitzoeken | jumm | in oma haar nieuwe huisje schoonmaken.

Tja, wanneer je geen zin hebt om je kamer op te ruimen ga je tekenen | superschattige tapejes bij de HEMA | nieuwe layout staat online | deze schoenen gaan de prullenbak in | ik twijfelde enorm over deze jurk voor de AFW, uiteindelijk toch niet gedaan | ze hebben erg schattige dingen bij de Kwantum.

10 thoughts on “Instagram foto’s van mijn week!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *