Uncategorized

Instagram foto’s van mijn week!

p
Een photodiary artikel is niet in te plannen. Het laat zien hoe afgelopen week was door middel van Instagram foto’s. Dit artikel is het enige artikel wat niet valt in te plannen, best lastig af en toe omdat ik deze week dus ook een paar foto’s van vorige week er nog bij heb zitten! 
Zoals jullie zien was deze week super gezellig en leuk! 
Instagram; Muchables

 Ik twijfelde hierover, voor 12 euro | ‘s nachts bloggen met Jessy en  Sanne | blogplekje | shoploggg | perfect, in de zon/laptop in de schaduw, thee erbij, camera en bloggen maar met 2 gezellige mensen | avondeten | schatjes | ik wou dat ik hier nog heel lang kon liggen | happy moment | wat eet je om 7 uur ‘s ochtends als je eigenlijk nog geen zin hebt in eten maar ook weer wel | Sanne | afscheid nemen van Jessy.

 Lunchen bij de HEMA met Sophie | twijfel over het jasje | met lieve Sophie | voor de terugreis, veel te veel | jammer dat het jurkje 15 euro kostte | we mochten geen foto’s maken in de ONLY | neem je een shoplog op, vergeet je weer dingen.. | lieve Tamme | kom je thuis na 3 dagen, 600 nieuwe berichten | kwam mama ineens tegen | festival outfit.

Art Carnivale | mama zelfs in het zwembad | de rest van al deze foto’s gaan over Art Carnivale.

‘s avonds nog gezellig bij de achterburen zitten | oma verhuizen | hoeveel ik verkleurd ben | na 4 maanden mijn DYGT bandje afknippen | hier ergerde ik me al te lang aan, mijn ongeordende kralen | simpele DIY | hier had ik nou zin in | BEFORE.

17 thoughts on “Instagram foto’s van mijn week!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *