Uncategorized

Instagram meeting Amsterdam!

IMG_9897

Afgelopen zaterdag was Fleura jarig, al een tijdje hadden we een “geheime” groeps app met een aantal meiden van Instagram om Fleura te verrassen met een picknick! Zodoende spraken we zondag af op het station en kwamen Bella en Sophie samen met Fleura naar ons toe, ontzettend leuk! Jessy had mij ook een keer op deze manier verrast en het was zo leuk om dat nu eens voor een ander te doen, die reactie, whaah!

3 meiden had ik al eens ontmoet en 4 leerde ik zondag kennen! We hadden allemaal wat lekkers meegenomen en ondanks dat het weer niet altijd super was, was het een perfecte dag! Elke keer verbaas ik mij er weer over, dat je in een paar uurtjes echt bevriend met mensen kunt raken. Ik hoop ook echt deze lieve meiden gauw weer te zien!

Wil jij nou ook eens naar een meeting? Dan kan je mij volgen op Instagram (@muchables), hier plaats ik vrijwel altijd een dag van te voren dat ik naar een meeting ga!

 

 

6 thoughts on “Instagram meeting Amsterdam!

  1. Wat leuk dat je zo'n meeting samen met een stel andere meiden georganiseerd had zeg, tof idee! Het ziet er ook onwijs gezellig uit, superleuk :) En oh, die donuts. YUMMIE!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *