Uncategorized

Is zwarte piet wel echt zwart?

Een paar weken geleden had een basisschool aan mij gevraagd of ik foto’s wou maken van de intocht van sinterklaas op een basisschool. Donderdag was het zover, die dag stormde het, maar gelukkig woon ik 3 minuutjes van de school af en regende het niet tijdens de intocht zelf. Het is geweldig om te zien hoe blij en gespannen de kinderen zijn, hoe sommigen heel druk worden en sommigen heel verlegen. Ik vond het heel leuk om te doen maar voornamelijk ook erg lastig omdat kinderen heel veel bewegen en dat soms moeilijk vast te leggen is.

Persoonlijk vond ik de sinterklaas erg slecht, hij vergat heel vaak dingen en tja gelukkig hebben kinderen het niet gauw door maar dan nog. Ook de zwarte piet was niet helemaal top, de schmink was bij de nek er afgeveegd.. OEPS..

Vandaag deel ik de foto’s die ik die dag gemaakt heb, en dit is nog maar een kleine selectie haha.

6 thoughts on “Is zwarte piet wel echt zwart?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *