Uncategorized

It feels like a good idea,,

2015-02-16-10.18.13-2
Woehoe! Weer een outfit! In de sneeuw? Jepp! Nu denk je misschien waar ben jij op dit moment dan omdat er sneeuw ligt? De foto’s zijn al een paar weken geleden gemaakt maar ja nu pas plaats ik ze oeps, en hoewel ik nu al wel een lente gevoel heb word ik toch ook wel blij van de foto’s in de sneeuw.
Vandaag heb ik nog geen plannen, druk bezig met een nieuwe stage en misschien ga ik nog wel even naar school toe of het gemeentehuis. Het gemeentehuis? Jupp, binnenkort deel ik met jullie waarom! 

Vest & tas – kringloop / blouse – vlooienmarkt / ketting – Forever21 / rok – Stradivarius / hakken – (Mallorca)

19 thoughts on “It feels like a good idea,,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *