Uncategorized

It takes courage to grow up and become who you really are

 Ik kreeg een mailtje dat er een reactie geplaatst werd onder mijn filmpje, met de vraag of ik serieus eeen one-sie aan ging doen naar school. Ik zag het als een soort uitdaging, want ik had het al eerder gezegd maar toen was ik hem vergeten! Ik nam hem mee naar school en deed hem daar aan, onderweg.. hmm nee daar heb ik het lef niet voor, in mijn dorp jezelf zijn is moeilijk, laat staan in een one-sie rondlopen, iets te ver met “jezelf zijn”.

Maar oh,, wie ben je eigenlijk? Ik weet het nog lang niet, nog steeds op zoek naar je eigen mening, je eigen stijl, het is lastig om je in deze wereld te ontwikkelen, teveel meningen van anderen die beïnvloeden. De meningen van anderen doen me nog steeds veel, ik durf wel veel maar aan de andere kant ben ik ook een enorme schijterd. Een one-sie dragen op school, het is zo fijn, serieus. Ik voelde me er echt thuis in haha, het was wel enorm warm want ik had er nog een trui onder en een thermolegging.

Ik wou een heel verhaal typen over “jezelf zijn” maar ik dwaal altijd af, als jullie dat nog zouden willen lezen dan hoor ik het wel hih.

Wees jezelf en zorg ervoor dat je een afdruk maakt in anderen hun leven, zo zul je nooit vergeten worden, zorg ervoor dat je trouw blijft aan jezelf en je trots kunt zijn als je later terug kijkt.

Geweldige klasgenootjes Nicole. Hilde en op de achtergrond Hanneke.

16 thoughts on “It takes courage to grow up and become who you really are

  1. Oh heerlijk haha, gewoon doen! Bij ons was er pas een lipdub en toen liepen er ook mensen rond in een koeienonesie maar verder niet in de lessen ofzo. Ik vind die van jou wel weer heel origineel, een giraffe zie je niet vaak :)

  2. Echt zo'n leuke school heb jij! Ik woon ook in de een dorp en daar is het inderdaad al weer een stuk lastiger om jezelf te zijn, iedereen kent iedereen en iedereen heeft ook meteen een mening over iedereen. Daarom vind ik grote steden leuker, ik hou namelijk van mensen met een eigen stijl en mensen die zich 'anders' gedragen (door juist zichzelf te zijn).

  3. Hahaha, wat ben je toch een lekkerding zo! Geweldig dat je ook zo naar school bent gegaan. Ik vind het ook echt iets voor je, gehghe! Diep respect krijg je! Gewoon lekker jezelf, doe wat je wilt en relaxed :) !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *