Uncategorized

It’s december | photodiary

Naamloos2
Het is 2 december, de week is weer voorbij en ik zie op tegen morgen omdat ik engels heb en ik engels haat haha. Verder kijk ik erg naar deze week uit omdat ik erg leuke dingen ga doen waaronder een meeting en sinterklaas vieren met de klas! Jaaa, daar natuurlijk nog wel meer over in aparte artikels. Nu eerst mijn week in foto’s van instagram. 
Liefs, Romy
Oude foto’s uitzoeken | instagram volgespamt met kinderfoto’s | jum
Voor kostuum moeten we een jurk ontwerpen en uiteindelijk maken | de koffer voor mijn artiest beschilderen | aww ik kwam mijn “baby” weer tegen hihi | nieuwe H&M gids! | mijn kamer.. oeps.. | mensen ontmoeten op de straat (schrijf ik nog wat over) | dummy’s.

Zittend bij de verwarming op school | uitzicht lokaal (het word om 4 uur gewoon al donker) | Hanneke spelend met een luxaflex | schrift van klasgenoot | sacherijnig zijn op de leraar | header gemaakt voor thebeautyblondie | nieuw artikel | hahaa mijn pokebal.

18 thoughts on “It’s december | photodiary

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *