Uncategorized

It’s sad to see the snow melting

Buiten het feit dat het heel koud is, is het ook gewoon heel awkward als mensen langs komen lopen of als mensen langs rijden, of eerder langs racen. Omdat het sneeuw al aan het smelten was lagen er plassen water op de weg, en geloof mij, als mensen heel hard langs je rijden door een plas, is het niet fijn om daar te staan. Dat is het jammere aan sneeuw, het wordt zo goor en vies allemaal. En als honden of katten plassen, dan is dat ook duidelijk te zien. Btw, als ik een jongen was geweest, dan had ik sowieso één keer in mijn leven figuurtjes in het sneeuw geplast. Hier zijn vast veel mensen het mee eens hahah! 

24 thoughts on “It’s sad to see the snow melting

  1. Ooo, wat leuk dat er sneeuw ligt/een beetje lag en inmiddels verdwijnt! Wij hebben geen sneeuw gehad! Helemaal niets! Een beetje nepsneeuw dan, stevige vorst. Super.
    Trouwens, mooie foto's! En waar heb je dat rokje vandaan? Die is leu-heuk! Enne… Figuurtjes pissen als jongeman in de sneeuw lijkt mij stiekem ook heel gaaf! 😉

  2. Wat een superleuke outfit zeg! Ik vind je rokje zo ontzettend schattig en het mutsje staat je echt super :) De sneeuw ziet er zo prachtig uit, ik wil dolgraag nog eens foto's maken in de sneeuw. Helaas heeft het bij mij nog niet gesneeuwd en dat gaat het volgensmij ook nog lang niet doen. Het heeft nog geeneens echt gevroren. Super jammer, maar niks aan te doen. Hopelijk komt het nog wel. Liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *