Uncategorized

It’s time for the photodiary!

u
Het was zo’n enorm drukke leuke week! Ik zit nu op een camping wat te maken heeft met kunst. Vandaar dat er nog wat foto’s missen die ik o.a gisteren gemaakt heb. Ik kijk met een geluksgevoel terug op deze week, wauw! 

 Losse lapjes stof bij de Action | ontbijt | avondeten | op de foto in Nijmegen door Nivea | ik ben verliefd op de legging van Jessy | lunchen bij de HEMA | met lieve Sanne & Jessy | beetje awkward om te filmen waar Jessy en Sanne bij zijn haha.

Verassing picknick met bloggers (hier komt een uitgebreid artikel over) | picknicken | bloggerspicknick | theeleut | Lent | achtertuin van Jessy | het was superdruk in de stad | liefjes | leuke winkeltjes ontdekken | tip; bij de Action | avondeten (ik maak echt te veel foto’s, wow).

9 thoughts on “It’s time for the photodiary!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *