Uncategorized

It’s time to start living

Ik wou vandaag heel graag een ander artikel online zetten maar helaas was mijn weekend zo druk dat dat me zelfs niet gelukt is. Voor morgen plan ik hem dan hopelijk hih. Vandaag een simpele outfit met mijn mooie rode hoedje, helaas past die bij weinig outfits, voornamelijk alleen zwart of bij wit maar dan ook geen andere kleuren. Gelukkig heb ik vorige week een rode skater skirt gekocht, die laat ik gauw zien in een shoplog (er moet eerst nog een andere shoplog online komen, jullie hebben er dus nog 2 tegoed van me). 
Vandaag een normale schooldag, morgen niet, morgen de hele dag niet naar school hoeven.. of nou ja.. we moeten “auditie” doen voor een stuk, helemaal geen zin in, beetje klaar met het project (maaar, binnenkort hier meer over!).

 Hoedje, jurkje, bril – H&M | vest – Primark | ketting – sieradenkistje.nl | schoenen – Dr. Martens

Deze laatste foto vind ik stiekem heel eng, ik kijk naar de personen die aan het roken zijn achter de fotografe. Mijn gefocuste niet lieve blik haha..

15 thoughts on “It’s time to start living

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *