Uncategorized

It’s valentines day!

3
Terwijl ik nog wacht tot er een leuke jongen spontaan mijn valentijn wil zijn, zijn er genoeg leuke stelletjes die allerlei leuke dingen gaan ondernemen vandaag! Ik wil ook wel naar de Efteling, shoppen, de bioscoop of al die leuke dingen met een leuk vriendje. Maar waarschijnlijk ben ik er nog niet klaar voor en bepaald “het lot”  dat ik nog geen leuk vriendje verdien. Misschien komt cupido langs om me met iemand te koppelen maar ik ben bang dat die droom niet werkelijk wordt. 
Ik heb misschien geen valentijn, maar toch vind ik het gezellig dat de schappen van veel winkels gevuld zijn met leuke valentijnscadeautjes. Nu stuur ik oma een kaartje voor valentijnsdag, in plaats van een leuke jongen. Ook origineler toch? 
Door het assortiment van de HEMA had ik nog meer zin om leuke dingen te kopen ookal heb ik niemand om het aan te geven “aww” hihi. In ieder geval; iedereen die vandaag iets leuks gaat doen, fijne valentijnsdag! 

19 thoughts on “It’s valentines day!

  1. Wha, super leuke dingetjes bij de Hema! Oh en al die dingen gewoon bij de winkels; hm liefde! Liefde is gewoon fijn, maar jou cupido wordt vast binnenkort nog eens geschoten. Je bent zo'n leuk meisje! Dus, dat komt wel goed met je hihi! Happy valentine! <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *