Uncategorized

Jarigg!

Naamloos
Vandaag, 7 Juni 2012 ben ik 16 geworden, maar 1x in je hele leven word je het, ja dat zal wel maar ik houd er niet van om ouder te worden of nou ja ik weet niet hoe ik dat uitleg. Maar goed, ik ben dus weer een jaar ouder en heb dit hele jaar weer een jaar van mijn leven verspilt, want ik heb weer niets bereikt. Nee dat bedoel ik dus, ik word wel een jaar ouder maar ik heb er niets aan want ik kan eigenlijk geen enkel ding zeggen; ja, ik heb een doel bereikt! Nee niets, en daar baal ik wel van, gewoon de confrontatie met jezelf dat je weer een jaar niets hebt uitgevoerd en niets hebt bereikt. Maar dit jaar doe ik het anders en ga ik er weer voor! Ik heb 4 doelen, en al die 4 doelen ga ik bereiken, waarvan 1 ik niet zeker weet vanwege de examens. Hopen dat dit jaar beter gaat.
Vandaag komen er een paar mensen, niet veel maar toch een paar. Omdat mijn moeder morgen jarig is komt bijna iedereen morgen op haar verjaardag. Een paar mensen had ik graag op mijn verjaardag gewild maar kunnen helaas niet komen, ook om die reden heb ik geen zin in mijn 16e verjaardag. Bijna iedereen van mijn leeftijd verheugde zich op zijn 16e verjaardag, je mag dan alcohol drinken, je mag dan sigaretten kopen je mag een paar dingen meer maar dat maakt het leven niet meteen drastisch anders.
Ik had voor vandaag een leuk idee voor een artikel, namelijk 15 foto’s met op elke afbeelding mij op een andere leeftijd, helaas lukte dat niet omdat ik niet van alle jaren goede foto’s heb en niet bij alles weet hoe oud ik daar ben. Ik hoop dat jullie het alsnog leuk vinden om enkele foto’s van mij te zien als klein kind.
Liefs, Romy

22 thoughts on “Jarigg!

  1. LANG ZAL ZE LEVEN, LANG ZAL ZE LEVEN, LANG ZAL ZE LEVEN IN DE GLORIA. IN DE GLORIA. IN DE GLOOOORIA. HIEPERDEPIEP HOERAAAAAAAA!

    ER IS ER EEN JARIG HOERA HOERA, DAT KUN JE WEL ZIEN DAT IS ZIJ, DAT VINDEN WIJ ALLEN ZO PRETTIG JAJA EN DAAROM ZINGEN WE BLIJ; ZE LEVEN LANG, HOERA HOERA, ZE LEVEN LANG, HOERA, HOERA, ZE LEVEN LANG HOERA HOERA

    ‎2 VIOLEN EN EEN TROMMEL EN EEN FLUIT EN ROMY DIE IS JARIG EN DE VLAGGEN HANGEN UIT, EI EI EI EN WE ZIJN ZO BLIJ, WANT ROMY DIE IS JARIG EN DAT VIEREN WIJ EI EI

    JE BENT JARIG, JARIG JOPJE, JE BENT JARIG NEEM EEN DROPJE. JE BENT JARIG, JE BENT EEN HEEEEELD, JE BENT JARIG, GEEF ME GELD! Die vind ik het leukst haha ;$

  2. GEFELICITEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEERDDDD ! Je moet er gewoon lol om maken, niet één dag is hetzelfde en deze dag al helemaal niet. Ga anders met vriendinnen wat doen 😉 En wat een leuke foto's!

  3. Romy! Romy! Wat een prachtige – schattige – geweldige – lieve foto's! Echt super om te zien.. Enneh, alsnog gefeliciteeeerd, lieverd! Ik hoop dat je er dit jaar een top jaar van kan maken. Ga er voor , girl! <3 Liefs, me!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *