Uncategorized

Just play. Have fun. Enjoy the game.

Sportfoto’s.. Echt ontzettend moeilijk om sportende mensen goed vast te leggen. Mij lukt het vaak al niet goed, laat staan als ik mijn ouders of broer vraag foto’s te maken van een hockeywedstrijd. Het is al heel knap wanneer ze me in het veld gevonden hebben, en dan nog hopen dat de foto lukt. Tijdens het sporten kijk ik nou eenmaal boos, ik probeer blij te kijken maar dat gaat echt niet. 
Vorige week ging mijn broer mee met hockey, hij heeft nu net zijn rijbewijs dus hij kon ons mooi naar Haren brengen! Alleen zoals jullie zien zijn er niet veel foto’s, aangezien ze allemaal onscherp zijn. Degene die hieronder staan heb ik nog gemaakt in de tijd dat ik langs de kant zat, daarom sta ik er niet op. Binnenkort wil ik eens naar een sportwedstrijd om daar foto’s te maken, lijkt me echt een leuke oefening! 

9 thoughts on “Just play. Have fun. Enjoy the game.

  1. Zelf heb ik jaren gehockeyd, vond het echt super leuk. Nu vind ik het nog steeds een leuke sport, maar om andere redenen ben ik gestopt en de sport zelf mis ik toch nog best wel

  2. Ik vind het wel altijd heel mooie foto's maar het is inderdaad heel moeilijk, ik probeer het ook wel eens bij paardrijden maar je moet dan echt 'pannen' (meegaan met de persoon en na het afdrukken ook nog nabewegen) en dat moet je even onder de knie hebben.

  3. Ik heb ook ooit mijn camera meegenomen naar een hockey wedstrijd. Alleen ik wist ook niet zo goed hoe ik mooie foto's moest maken, dus ik ben mijn lieve vriendinnetjes maar gaan aanmoedigen i.p.v. klooien met een spiegelreflex haha. Je hebt toch nog mooie foto's gemaakt:)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *