Uncategorized

Kerstviering met bloggers

IMG_9154
Gisteren vierde ik samen met 8 andere bloggers kerst bij Jessy thuis! We hadden een tijdje geleden lootjes getrokken via internet en ik had Fleur. Op zoek naar cadeautjes, inpakken en uiteindelijk 3 uur reizen naar Jessy. Eenmaal aangekomen vloog de dag om, het was enorm gezellig, er was heerlijk eten (iedereen had iets gemaakt of gekocht) en het is zo jammer wanneer zo’n dag weer voorbij is. 
Her en der wonen we verspreid door het land, en we zien elkaar veel te weinig, maar zeker dat we gauw weer af gaan spreken, en ik wil in Januari een keer een dag ook nieuwe bloggers bij mij thuis uitnodigen, maar dat ga ik denk ik nog wel vermelden op mijn blog. 
Iedereen die er gisteren was, bedankt voor de gezellige dag! En natuurlijk laat ik jullie mijn kerstcadeautjes gauw zien op mijn blog.  


 En natuurlijk de cadeautjes voor Fleur:

En alle bloggers op een rij: Jessy, Susan, Myrthe, Fleur, Gerrianne, ik, Sanne, Florence, Linda.

12 thoughts on “Kerstviering met bloggers

  1. Aaah Room wat een mooie foto's!
    Ik vond het onwijs gezellig en vind het oprecht leuk jouw en alle andere nu een keertje in het echt te hebben meegemaakt!
    En uiteraard ik ben ontzettend verrast door je cadeautjes, de bekers vind ik echt heel erg cool!
    Hopelijk tot snel<3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *