Uncategorized

Keuzes & laatste dag winactie!

334
Soms is het lastig om ze te maken, en soms is het makkelijk. Ik heb het over keuzes, onbewust maak je ze de hele dag door. Kopje thee of frisdrank, naar het dorp of naar de stad, kopen of niet kopen? Vandaag moest ik kiezen tussen 4 dingen, de youtube gathering, een vakantievriendin die ik al 2 jaar niet heb gezien weer zien, hockeyen of werken. Deze maand zijn er veel dubbele afspraken, afspraken kan ik het niet helemaal noemen, het zijn eerder momenten, momenten die ik niet kan verplaatsen maar ook niet wil missen. Vandaag was de keuze voor mij al gemaakt, ik voel me niet super omdat ik continue hoest en me niet fijn voel. Ik heb me ziek gemeld voor mijn werk, helaas, maar mijn vakantievriendin komt alsnog ondanks dat ik hier half ziek ben. Vanaf mijn 7ende ga ik al met haar om en sindsdien zag ik haar bijna elke jaar, ze woont erg ver weg wat ik erg jammer vindt. Ze komt rond 10/11 uur samen met haar moeder en broertje, ik heb er heel veel zin in om haar te zien omdat het nu alweer 2 jaar geleden is dat ik haar gezien heb. Ik probeer een paar foto’s te maken en die plaats ik op mijn blog binnenkort. 
Af en toe kom je in het leven van die momenten tegen waarbij je beslissingen moet nemen die soms onmenselijk zijn. Niet leuk om over na te denken misschien, maar toch doe ik het soms. Een best bekende vraag, die soms in mijn hoofd opkomt is; “als je een keuze moest maken tussen doof of blind, wat zou je dan kiezen?” Natuurlijk hopen we dat we deze keuzes nooit hoeven te maken, maar het kan zo ineens zo zijn dat je wel een moeilijke beslissing moet nemen. Om hier tussen te kiezen is onmogelijk, want ik kan gewoon niet zonder allebei de zintuigen. Maar als ik dan perse moest kiezen, dan zou ikzelf zou voor doof kiezen, ook al lijkt het me verschrikkelijk om nooit meer muziek te horen. Sommige beslissingen kunnen je leven voorgoed veranderen.
Morgen maak ik de winnaar van de winactie bekend, KLIK HIER om naar de winactie te gaan, meedoen kan tot vanavond 23:59!  

8 thoughts on “Keuzes & laatste dag winactie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *