Creative, School

Kijkje in mijn schetsboek/dummy!

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Op 5 september kregen we in onze introductieweek allemaal een nieuwe dummy, het werd mijn nieuwe “schooldummy” of te wel; ik mocht er van mezelf alles in doen, het hoefde niet mooi te worden.

Het eerste blok dat wij kregen was illustratie, het blok waar ik zelf het meeste zin in had. Ondertussen hebben we vorige week dit blok afgesloten, dus sluit ik bij deze ook mijn eerste kunstacademie dummy want hij is vol! Vol? Ja vol in minder dan 2 maanden. Je moet enorm veel schetsen maken waardoor zo’n dummy al snel vol is, dus vond ik het tijd om jullie een kijkje in mijn schetsboek te geven.

In deze “schooldummy” zitten vooral snelle (vaak lelijke) schetsen en ideeën maar hopelijk vinden jullie het alsnog leuk om te zien.

 photo output_GOdYkh.gif

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Tijdens het maken van de foto’s van mijn schetsboek, kwam ik erachter dat er teveel pagina’s inzitten voor 1 artikel, als het jullie leuk lijkt plaats ik gauw een deel 2! :)

Hebben jullie ook een schetsboek/dummy?

26 thoughts on “Kijkje in mijn schetsboek/dummy!

  1. Jaa heel erg leuk!! Ik ben al benieuwd naar deel 2!! Ik heb ook een boekje gekocht bij de hema. Ik ben er nog niet in begonnen, maar nu ik al je mooie tekeningen zie heb ik genoeg ideeën!!??

    1. Ahh dankjewel! Bedoel je op doek etc? Ik schilder wel met aquarelverf (deze illustratie bijvoorbeeld haha) en ik heb wel eens zelfportretten gemaakt met acryl maar het is nog niet helemaal mijn ding haha. Oh en plakkaatverf dat vind ik wel awesome! Eigenlijk schilder ik best wel veel nog haha, maar niet echt op doek.

  2. Heel tof om te zien, leuk gifje ook! Ik ben een perfectionist en word gek van dummy’s, vanaf er 1 lelijk ding in staat wil ik hem het liefst weggooien en opnieuw beginnen… maar zo werkt het natuurlijk niet haha.

  3. Heel leuk artikel!!
    Zelf heb ik ook een ‘schooldummy’ alleen weet ik niet zo goed wat k er allemaal in moet doen… aangezien ik nogal perfectionistisch ben en het graag goed en mooi wil maken.. heb jij misschien tips?

  4. Dit herinnert mij aan mijn eigen grafisch lyceum en kunstacademie tijd.
    Neem het meteen mee als goed doel voor 2017 om een dummy aan te kopen en meer te tekenen. Nu alleen mijn perfectionisme aan de kant zetten en gewoon proberen nieuwe technieken aan te leren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *