Uncategorized

Kindness and art

Met de open dagen zag de school er natuurlijk heel anders uit, ik ging die ochtend naar Melina bij AV. Je hebt 3 verdiepingen, ik heb les op verdieping 1 en Melina van Levande op verdieping 3. Na helemaal vermoeid boven gekomen te zijn gingen Melina en ik samen foto’s maken! Ontzettend leuk want ik weet niet veel van fotografie (ondanks dat ik 2 spiegelreflex camera’s heb), met een grote flitser en een groot wit papier kwamen deze foto’s eruit. Ik moet nog ontzettend veel leren, en in één kwartiertje heb ik al zo veel geleerd.
Ik ben erg blij met de foto’s, ze zijn mooi scherp en ik heb ze voor het eerst bewerkt met photoshop. Ik hoop dat ik nog veel kan leren van haar en dat we nog heel vaak samen foto’s gaan maken. En ooit wil ik ook eens prachtige foto’s kunnen maken van haar <3
Enn vandaag is mijn broer jarig, dus bij deze van harte gefeliciteerd met je 20ste verjaardag! 

23 thoughts on “Kindness and art

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *