Uncategorized

Kleine dingen, klein geluk.

DSC_0559

Tijdens de examens kreeg ik een heel leuk berichtje van CJP in mijn mailbox, alle examenleerlingen mochten oreo koekjes ophalen bij een winkel. Helaas zat die winkel te ver weg om er even langs te gaan, en dat vond ik best jammer. Later kreeg ik nog een bericht dat ik een maskertje van Dr. van der Hoog kon ophalen bij de Etos, ik denkend waar een Etos zat, huh.. in mijn dorp. Die is er laatst gekomen, dus tja ik blij omdat ik het natuurlijk heel leuk vind om ja maskertjes op te doen maar al helemaal als je het gratis krijgt haha.

Laatst kreeg ik ook de Glamour waar ik een abbonement op heb, er zat een kaartje bij dat ik een zonnebril op kon halen bij de Primera. Ik nadenkend waar een Primera zat, gevonden.. maarja helaas ze hadden de zonnebrillen nog niet, later dus naar een andere winkel gegaan en daar heb ik hem opgehaald.

Deze kleine “cadeautjes” doen misschien niets, maar tja het is toch leuk om te krijgen!

16 thoughts on “Kleine dingen, klein geluk.

  1. Superleuk! Ik kreeg bij mijn abonnement op de ELLE een keer een kortingskaart voor de H&M, alleen jammer genoeg was hij al over datum toen ik dacht van: hé, laat ik 'm eens gaan gebruiken. haha 😉
    liefs! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *