Uncategorized

Kringloop; Groesbeek

Ik houd van kringlopen, een deel van mijn kleding komt daar vandaan. Mijn mening over de kringloop is in één jaar heel erg veranderd. Het begon bij speelplaten, oude boeken, theekopjes, potten en eindigde uiteindelijk in kleding. Ik ben al in en aantal kringlopen geweest, en de prijs is heel verschilt heel erg overal. Ik ken hele dure kringlopen, maar ook goedkopere die gelukkig dicht bij mij in de buurt zijn. Dit keer ging ik naar Groesbeek, een plaatsje dicht bij Nijmegen volgens mij. Deze kringloop viel best mee met de prijs, gewoon een normale prijs. En ik heb er foto’s gemaakt en gefilmd samen met Jessy. De foto’s en beelden zijn dus mede door Jessy.
Toch heb ik het nog niet echt met oude garen, die kun je niet wassen.

11 thoughts on “Kringloop; Groesbeek

  1. leuk om te zien dat je er gewoon eerlijk vooruit komt dat je kleren bij de kringloop koopt.
    Ik ben vandaag in Tolbert geweest mag daar altijd graag even kijken als ik in het hoge noorden ben, wat een verschil met prijzen in Rotterdam. Ik moet zeggen dat er een geweldige route kunt maken in de paar dorpjes er omheen.

    ga zo door en respect voor je

  2. Echt super leuk dat er ook kringloopwinkels dichtbij jou zitten! Jammer genoeg niet bij mij.. Super mooie foto's heb je gemaakt, als ik een keer wat meer tijd heb ga ik al jouw filmpjes rustig bekijken :) Liefs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *