Uncategorized

Kringloop shoplog!

fr
Eindelijk mijn beloofde kringloop shoplog! Er word nog steeds vaak best wel erg op kringloopwinkels neergekeken, (stiekem ben ik daar blij om want dan is er meer over haha). Oke nee, maar ik vind het jammer omdat er echt niets mis is met de kringloop. Later ga ik waarschijnlijk mijn hele huis inrichten met kringloopmeubels. Ik vind veel meubels veeel mooier bij een kringloop (en als je ze dan wit verft) dan bij de IKEA. 
Ik krijg af en toe een haatreactie met een soort bitchie reactie; “Waarom koop jij bij de kringloop? -,-” Uhm waarom niet? Ik kan hier echt nog een heel lang artikel over schrijven maar dat doe ik niet hih. Ik vind het jammer dat mensen de kringloop laag vinden, veel dingen zijn veel goedkoper en ja… :)
Zie hieronder mijn vele aankoopjes na één bezoek aan de kringloop! 

15 thoughts on “Kringloop shoplog!

  1. Ah, Tolbert 😀 daar komt mijn ex vandaan en mijn vriend uit een dorp daar in de buurt, maar is bijna elk weekend daar (/Leek) voor sport. Grappig! Ik snap ook niet waarom mensen neerkijken op kringloopwinkels, gelukkig heb ik daar geen last van.

  2. Leuke video! In Amerika gaan superveel mensen naar de kringloop/thrift shop maar in Nederland wordt het een beetje raar gevonden?, dat idee heb ik temiste, dus ik vind het vet dat je het toch doet. Ik ga zo google-en of er ook een krinkloop bij mij in de buurt zit en dan ga ik er ook eens kijken! Zo'n camera is supervet! Die kleding is het niet mijn stijl maar ik kan altijd even kijken hahaha!

  3. Leuke video! Die camera is super gaaf. Wel zonde dat er een gat in je blouse zit! Bij de kringloop kan je juist vaak leuke vintage dingen vinden. Mensen die het vies vinden snap ik niet want een kledingstuk uit de h&m kan ook wel 20 keer per dag gepast worden! Mooie foto van de bloemetjes :)

  4. Echt hele leuke aankoopjes! Ik vind de Kringloopwinkel ook helemaal niet vies, sommige mensen kopen daar echt prachtstukken! Meisje uit me klas had een keer echt een toffe vest aan en toen zei dat ze die van de kringloopwinkel vandaan had :) Bij ons in de kringloopwinkel vind je echt nooit wat jammer genoeg, misschien toch maar eens een keertje naar het hoge noorden gaan :)
    liefs

  5. Waauw die laatste blouse is inderdaad zó gaaf, echt heel erg mooi!
    Ik ben het verder helemaal met je eens over de kringloop, vind het juist hartstikke leuk om iets moois te vinden voor zo weinig geld! Je hebt ook van die mensen die dan een compliment geven over iets dat je aan hebt, en zodra ze horen dat het vna de kringloop is, is het ineens niet meer leuk haha… dat slaat echt al helemaal nergens op! bij de kringloop bij mij in de buurt hebben ze helaas niet heel veel kleding, maar als je goed zoekt zit er af en toe weer wat leuks tussen! ik zou echt nog heel graag een keer naar de goodwill of zo'n andere enorme amerikaanse thriftshop willen :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *