Uncategorized

Langzaamaan.

Juist in de vakantie zul je denken dat je meer tijd hebt voor je blog, toch heb ik dat naar mijn idee niet echt. Ik heb deze week zo’n 35 uur gewerkt of nou ja vandaag ook nog en dus heb ik weinig tijd aan mijn blog kunnen besteden. Jammer, maar volgende week werk ik 25 uur en dan niet meer hele dagen. Ik post soms om de dag en soms dagen achter elkaar. Ik heb ook heel veel reacties gekregen op mijn vorige outfitartikel, echt superleuk. Als ik dat dan allemaal lees denk ik; jaa daar doe ik het voor, en daarom ga ik echt mijn best doen om outfits te maken! Ik heb een plaats gevonden en misschien ga ik ook weleens op pad ofzo naar een leuke locatie. Wie weet wat ik en mijn blog voor jullie in petto hebben.
Liefs, Romy
Het duurt even maar ik krijg mijn fototoestel een beetje in de gaten, ik heb hem al bijna een jaar volgens mij en nu pas ga ik met de instellingen rotzooien, heel leuk want eindelijk weet ik hoe ik mijn foto’s lichter krijg waardoor foto’s maken makkelijker wordt. 

13 thoughts on “Langzaamaan.

  1. Wauw, heerlijk veel uurtjes! Ik werk nu nog minder (oké, eerste dagje net gehad, haha), maar hoop dat ik in de loop van de weken aardig wat uurtjes mag draaien, lijkt me zo fijn! Heb je straks centjes, daar doe je het voor toch?! Wat betreft je artikelen, neem gewoon fijn de tijd. <3

  2. Wat werk je veel zeg. Ik heb ook het gevoel dat ik juist minder kan posten maar volgens mij valt dat bij mij wel mee, aangezien ik het tijdens school altijd druk heb haha en nu druk heb met niks doen. Succes met je volgende werkweek!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *