Uncategorized

Nieuwe layout + winnares winactie filmpje!

Zoals jullie zien heb ik een nieuwe layout! Het duurde eventjes, maar nu ben ik toch eindelijk klaar en voel ik me er tevreden over, wel ben ik nog een beetje bezig met de header omdat ik die toch niet echt erbij vind passen. Dus misschien ga ik die nog wel veranderen, ook heb ik gisteren de winnaar van de winactie getrokken en dat heb ik geprobeerd te filmen! Ik faalde en dus is het filmpje niet helemaal geworden zoals ik graag wou. Maar ja ik hoop dat jullie het alsnog leuk vinden, en de winnares zou je mij je gegevens willen mailen? Ik zou het leuk vinden als jullie het filmpje uitkijken omdat er op het laatst nog een vraag over de winactie van binnenkort word gesteld.
Liefs, Romy

22 thoughts on “Nieuwe layout + winnares winactie filmpje!

 1. Je nieuwe layout is echt geweldig! I loooove it. Ik vind hem veel leuker dan je vorige. Hij is ook mooi overzichtelijk. Filmpje is trouwens ook heel erg leuk. Gefeliciteerd Veronique! x

 2. Wauw wauw wauw je lay-out is super!
  Gefeliciteerd Veronique!
  En.. ik heb hele smalle vingers, pas eigenlijk niet vaak ringen, dussss.. ben benieuwd haha. 😉 xxxx

 3. wat een leuk filmpje zeg! en gefeliciteerd veronique! ik heb helaas vrij brede vingers, dus ik zou waarschijnlijk hetzelfde probleem hebben als jij… maar toch erg lief dat je een van ons er blij mee wil maken! (:
  liefs!

 4. OMG OMG ROMY WAT DOE JE ONS AAN!
  Je lay-out is weeer zo mooi geworden :O ! Ik weet nu hoe het moet, maar omg, zo mooi krijg ik het nooit, haha…

  Woehoe ik heb die sieraden in het echt gezien! Haha ^^ Handig dat je ze zo via een winactie verloot 😀

  Oh en, gefeliciteerd Veronique!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *