Uncategorized

Lentetrends, ik ben er klaar voor!

c750x431

De lente trends van 2014, of ik er altijd in mee ga? Nee, maar beïnvloed word ik zeker. Lang niet alle trends vind ik geweldig, maar de dingen die ik op dit moment weer in de krantjes zie staan, motiveren me wel om weer te gaan shoppen haha!

Verschillende lente trends heb ik bij elkaar gevoegd, pastelkleurtjes, cut out boots, bloemenprint, tuinbroeken, bustiers en er zijn nog zoveel andere trends die je op de catwalk ziet. De pastelkleuren geven me een fijn gevoel, alles lijkt veel vrolijker, alhoewel ik wat betreft kleding toch het liefste zwart draag omdat het zo fijn afkleed.

Ook ben ik weer fijne strandjurkjes en bikini’s aan het shoppen bij neckermann. Hoe fijn zou het zijn als we met een zonnehoed, zonnebril en een jurkje over je bikini weer over het strand kunnen lopen, of gewoon even naar het dorp/de stad met slippers! Ik shop nog even door, o.a op neckermann.com  Alleen het idee al geeft me een glimlach op mijn gezicht.

Wat is jullie favoriete lente/zomer trend?

Spring

16 thoughts on “Lentetrends, ik ben er klaar voor!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *