Uncategorized

Let’s be awkward together

Wat is het toch balen dat als je op de 3de verdieping les hebt, je niet even naar beneden kunt om buiten outfit foto’s te maken. Dan maar in school, maar met een 50mm lens en lelijke lampen en kleuren was dat toch moeilijker dan gedacht! Amber stond binnen in het lokaal en ik stond in de gang, een beetje moeizaam maar uiteindelijk gaat het toch om de outfit :) Niet zo’n bijzondere outfit, het jurkje doe ik niet meer aan, ik vind hem niet mooi en hij is te kort waardoor ik er altijd een rokje onder moet dragen. En ik wil gauw mijn haar weer verven want de kleur wordt er niet beter op haha. Het valt me nu op dat er geen mooie foto’s bij zijn waarbij mijn hoofd normaal is vandaar waarschijnlijk dat ik overal weg kijk!
Maandagen is voor mij (heel vreemd ja) de leukste schooldag van de week, een dag waarbij we helemaal ons eigen ding mogen doen en wat is dat toch fijn! :) 

 Jurkje, schoenen – H&M | medaillon – markt | hoed – Takko fashion | vest – kringloop

8 thoughts on “Let’s be awkward together

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *