Uncategorized

Leuke verpakkingen

Amerikaans snoep, af en toe zie ik op Instagram er wel een foto van voorbij komen of lees ik er een artikel over op een blog. Maar nooit zie ik ze zelf in de winkel, en op zich ook wel logisch aangezien hun het volgens mij voornamelijk via internet bestellen of dus in de Spar kopen. De verpakkingen van buitenlands eten zorgen er meestal voor dat ik de producten ga kopen, voor mij is dat deel van een product enorm belangrijk. 
Ik liep laatst samen met Sanne en Jessy in een straat in Nijmegen waar ook een Spar zat. Omdat Sanne en ik zin hadden in eten gingen we naar binnen. En aaah, er waren zoveel leuke verpakkingen van producten die ik nog nooit gezien had. Misschien valt het me gewoon ook niet op in de winkel, maar ik zie normaal geen blauwe zakjes Skittles. Ik met mijn camera er boven op, geen idee of dat eigenlijk mocht… Maar ze lette toch niet op mij aangezien ze het druk hadden met vullen voor de vierdaagse. 
Ik heb niets gekocht, gewoon omdat ik geen keuze kon maken en ik eigenlijk geen geld wou uitgeven aan eten. Toch als ik iets had gekocht, had ik waarschijnlijk de verpakking bewaard en ergens in mijn kamer opgeplakt aan de muur. Best vreemd omdat het een snoepverpakking is.

Wat vind jij van de verpakkingen? Toch veel leuke en kleurrijker dan veel normale verpakkingen hier? Hebben jullie al wel eens iets geprobeerd uit dit rijtje of ander “Amerikaans/buitenlands” snoep?

17 thoughts on “Leuke verpakkingen

  1. Wauw, wat een keuzes!

    Ik heb pas Nerds van Wonka geprobeerd, maar dat is voor mij VEELS te zoet, dus een no go voor mij! Ook de peanut butter m&m's geprobeerd: iewl!

    Ik hou zelf heel veel van Crunchie en TimTams uit Aussie :)

  2. Volgens mij ben jij ook echt de enige die snoep gaat fotograferen in een winkel zonder het ook daadwerkelijk te kopen, haha! Ik krijg er wel echt honger van, de verpakkingen zijn ook zo leuk en ik wist niet dat de Spar dit Amerikaanse snoep verkoopt! Zal alleen wel heel duur zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *