Uncategorized

Liefde voor water.

DSC_0383

Vandaag had ik mijn economie examen, en och hij ging zo ontzettend slecht! Best wel balen, maar ja. Ik wet haast zeker dat ik zak of een herkansing moet doen. Nah ja dat zie ik dan maar weer, ik heb nog 1 examen te gaan en ben nu even aan het genieten van het weer. Straks ga ik hardlopen met mama, wat ik eigenlijk gister al zou doen maar ik geen tijd meer voor had. Daarna ga ik wat artikels maken voor de komende paar dagen. 1 ding is zeker; er komt zondag weer een give away online!

Helaas zijn we niet door met het Eurovisie Songfestival maar dat maakt me niet heel erg uit, ik vind het liedje van Joan Franka alsnog heel erg leuk :). Mijn vader en broer vinden het nogal leuk om in het zwembad te springen en dus pak ik die kans om foto’s te maken, ik heb een paar mooie foto’s gemaakt alleen daar staan mijn vader en broer herkenbaar op en ik weet niet zeker of ze het leuk vinden als ze op mijn blog komen te staan, daarom probeer ik het dit weekend nog een keer. 
Liefs, Romy

12 thoughts on “Liefde voor water.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *