Uncategorized

Met random mensen op de foto?

12
Toen ik meer dan een jaar geleden naar Londen ging, ging ik samen met Sanne en haar zusje met random personen op de foto. Ik merkte erg het verschil met Nederland en Engeland, bijna iedereen wou daar wel op de foto met je en in Nederland is dat toch wel anders. Laatst ging ik mijn harde schijf ordenen en kwam ik veel foto’s tegen met o.a random mensen en het leek me al een tijdje leuk om al die foto’s op een rijtje te zetten. 
Al deze foto’s zijn in anderhalf jaar gemaakt. Er staat bij met wie (als ik die ken) en wanneer de foto’s zijn gemaakt. Ik wou vragen of jullie wel eens met random mensen op de foto gaan, maar ik denk niet dat ik daar nou echt een antwoord op krijg van; ja regelmatig ga ik met random mensen op de foto haha. Maar ook veel foto’s hiervan zijn foto’s van meetings van het afgelopen jaar.
Eigenlijk wou ik dit artikel aan het einde van vorig jaar zetten maar wegens tijdgebrek lukte me dat toen niet, en ondertussen zijn er al genoeg nieuwe foto’s erbij gemaakt. Dit is nog niet eens alles..
Project voor school, maak foto’s van dingen en onthoud waarover je op dat moment over praatte. 
Met Mandy, Hanneke & een onbekende jongen.
Londen met Sanne & onbekend bij een restaurant. 
Op het vliegveld in Londen met Marit, Sanne en de medewerker van die winkel. 
Op het station in Londen met de medewerkers daar.
Lieve klasgenootjes, Lianne, Daniëlle, Marlies & Patrick. 
Londen.
Londen.
Londen M&M winkel.
MacDonalds in Londen met een jongen die continue staarde.
Na 2 jaar een kennis uit Gran Canaria weer zien.
Londen, met een onbekende in een warenhuis.
Warenhuis Londen.
Restaurant in Londen.
Gran Canaria met Antonio die ik al 2 jaar niet meer had gezien.
Piloot op Schiphol.
Bloggersmeeting Sostrene Grene.
Meeting Rotterdam met Sammie, Sophie & Manon. 
Meeting Amsterdam.
Meeting met sinterklaas.
Blèzi workshop met lieve bloggers.
 Meeting in Groningen
Mijn eerste meeting in Den Bosch.

22 thoughts on “Met random mensen op de foto?

 1. Hahaha, te leuk om te zien! Ik heb ook wel een paar van zulke foto's, van festivals bijvoorbeeld. Vooral met mensen die er gek uitzien (zoals een of andere jongen die verkleed was als kuikentje hahaha). En aan het begin van dit schooljaar kregen we de opdracht: ga in de stad op zoek naar mannen die een pak dragen en ga met ze op de foto. Hilarisch haha.

 2. wat een leuke foto's nog, van Londen :) kom je zondag eigenlijk ook op het feest voor de buren en familie voor mijn verjaardag? :)
  zin in de 21ste, xxx Sanne

 3. Haha leuk te zien… dit soort dingen doe ik eigenlijk bijna nooit omdat ik dat eng vind…
  Zondag toevallig wel gedaan op een geweldige dag met allemaal mensen die ik nog niet kende.

 4. Leuke foto's! Ik ga eigenlijk nooit op de foto met vreemden, maar ik heb wel foto's gemaakt van vreemden voor het 100 Strangers-project.
  Ik wil hier heel graag weer mee verder, maar eigenlijk durf ik het niet meer zo goed haha

  x

 5. Wat een ontzettend leuke foto's, vooral die in de M&M winkel. Ik zou niet een vreemden durven vragen of ze met me op de foto willen.
  De blogger meetings zien er heel gezellig uit. :)

 6. Haha genious foto's, ik zou het ook wel grappig vinden om opeens met een vreemde op de foto te gaan, maar toch doe ik het nooit ofzo… maar lijkt me superleuk om terug te zien 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *