Fashion

Mijn beste aankopen van afgelopen tijd!

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Voordat ik naar Duitsland vertrok was het alweer een behoorlijke tijd geleden dat ik voor het laatst echt weer eens ging shoppen in “normale” (web)winkels. Ik kocht voornamelijk bij de kringloop en af en toe wanneer mijn moeder naar de Primark wou, dan kwam ik ook wel thuis met een grote tas vol kleding. Maar bij winkels als H&M, Only of Vero Moda ging ik niet echt binnen. Ik wist dus totaal niet wat voor collectie er nu in de winkel zou liggen want ik ging er bij voorbaat al vanuit dat ik niets zou vinden. Croptops, shirts met gaten en broeken met gaten zijn namelijk niet zo mijn ding/staan mij niet echt dus ik waagde niet eens een kans.

Tot Larissa en ik 5 weken lang in Duitsland zaten en wij op onze vrije dag mee mochten rijden met campinggasten naar Hameln, een stadje dichtbij. Aangezien ik vrij veel kocht maar er geen aparte shoplog van wilde opnemen, besloot ik om in dit artikel mijn beste aankopen van de afgelopen tijd te delen.

IMG_1917
Oeps, excuses voor de kreukels, nog niet gestreken haha.

Uiteindelijk bij de eerste winkel, de C&A, scoorde ik mijn eerste 2 outfits! Ik had nog niet eerder een tuinjurkje gepast want ik was in de veronderstelling dat hij mij niet zou staan, uiteindelijk viel dat reuze mee en draag ik hem nu met veel plezier! Oja tipje: als je het tuinjurkje nou ook wilt hebben, hij is nu te koop met enorme korting op de site. En wist je dat je veker korting kunt krijgen op je aankopen en hiermee tegelijkertijd een goed doel kunt steunen? Sinds kort maak ik gebruik van 1Korting.com. Hier kun je kortingscodes en aanbiedingen vinden voor alle populaire webwinkels zoals H&M, Hema en Vera Moda. Maar ook op mode items van Denim+, designmeubels van DesignOnline24 en ondergoed van Timarco kun je korting ontvangen. Door gebruik te maken van 1Korting.com doneer je bovendien automatisch gratis aan een goed doel naar keuze! Perfect toch!

PicMonkey Collage-31

Deze aankoop is een aankoop met een heel verhaal… Ik zag deze jas bij de Only in Hameln alleen ik twijfelde erover want ik had al veel jassen en het was wel weer 50 euro. Uiteindelijk kocht ik hem niet en kreeg ik enorme spijt, maar er was geen mogelijkheid om hem alsnog op te halen. Tot wij met andere campinggasten voor een musical naar Hameln gingen, zij moesten even naar de toilet en in die tussentijd heb ik in 2 minuten de jas alsnog kunnen kopen. Het is niet echt een winterjas, meer een tussenjas maar met een lekker dikke trui kan die op “warmere” winterdagen ook prima mee als winterjas!

Het okergele shirtje kocht ik bij de plaatselijke kringloop voor een paar euro, ik twijfelde *again*, maar voor die paar euro, kon ik de gok wel wagen. Op de rommelmarkt vlakbij scoorde ik een schattig blouseje met stippen en een perfect okergeel vest!

IMG_1919

Ik moet heel eerlijk toegeven dat ik een beetje sceptisch was over de winkel New Yorker, ik zag er vooral vaak neon kleding hangen, dat was voor mij een reden om er niet eens te gaan kijken. Uiteindelijk besloten we toch om er toch een kijkje te nemen en ik kwam uiteindelijk toch thuis met 3 hele leuke items!

Deze zomervakantie ben ik dus zeker heel goed geslaagd, ik kon daarom ook niet wachten om alles te gaan dragen. Er komen gauw outfits online met al deze nieuwe items!

 

Wat is jouw nieuwste beste aankoop?

 

 

8 thoughts on “Mijn beste aankopen van afgelopen tijd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *