Uncategorized

Mijn dummy

DSC_0676

Aan het begin van dit schooljaar werd ons verteld dat het handig zou zijn dat we een dummy zouden aanschaffen. Een dummy is een boekje waarin je alles tekent en opschrijft wat in je opkomt. Of misschien heb ik nu een andere redenering van een dummy? Dit vond ik op google;

“Een dummy; Boek of brochure met blanco pagina’s maar dat verder overeenkomt met het uiteindelijke product (het eindresultaat). Dummy’s worden voornamelijk gemaakt om de juiste rugdikte van een boekwerk te bepalen, maar daarnaast is een dummy ook belangrijk om een indruk van het eindresultaat weer te geven.”

De 2de dag zijn we met een grote groep naar de stad gegaan, en hebben velen een dummy aangeschaft. Nu gaat het boekje overal mee naar toe hihi. Ik heb hem nog niet heel lang dus er staat nog niet heel veel in, maar dat komt loop der jaar wel. Gisteren ging ik met de stiften van Daniel & Patrick de voorkant en zijkant van mijn dummy bekladden. Ik ben redelijk tevreden met het resultaat, alleen nu weet ik niet of ik in het midden iets moet tekenen en zoja wat ik dan moet tekenen? Dus misschien hebben jullie ideeën? Ik dacht zelf aan een Cameo meisje of een uil. :)

Liefs, Romy

24 thoughts on “Mijn dummy

  1. Wat grappig, wij moeten ook een dummy voor school! Ik wil hem ook gaan bekladden, maar ik weet nog niet hoe haha! Ik wil wel zoiets als jij hebt maar ik ga nog eventjes tumblr afspeuren enzo haha! Maar goed, ik zou er een meisje intekenen, dat is mooi! liefs.

  2. je dummy is echt supermooi! echt wauw.
    ik moet ook een dummy voor kunst bijhouden, maar voor mij is het een cultureel dagboek ofzo, waarbij ik alle tvseries, musea en eten enzo wat ik leuk of lekker vind, of juist helemaal niet, eigenlijk alles wat cultureel is gedurende een jaar in moet zetten. het is echt leuk om te doen!
    xx sanne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *