Uncategorized

Mijn eerste filmpje :)

DSC_01661

Wauw, gisteren heb ik Jessy & Myrthe weer ontmoet en het was echt super! Het was een hele leuke dag, we hebben geshopt in Groningen en een paar foto’s gemaakt. Die foto’s komen in een ander artikel online en mijn shoplog van die dag komt er natuurlijk ook nog. Ik heb voor het eerst een filmpje gemaakt en geupload op youtube voor mijn blog! Meerdere lezers leek het leuk om een filmpje van mij te zien. Dus vandaar dat ik het geprobeerd heb. Ik ben heel benieuwd wat jullie van het filmpje vinden en of jullie misschien tips hebben? De volgende keer wanneer ik een filmpje maak ga ik het overdag doen haha.

In dit filmpje laat ik zien wat ik de afgelopen weken gekocht heb, en wat nog niet op mijn blog heeft gestaan. Vandaag ga ik ook weer naar de stad met mijn oma, als ik iets koop dan komt dat in mijn shoplogfilmpje van gisteren!

Laat weten wat je ervan vindt!

Liefs, Romy

20 thoughts on “Mijn eerste filmpje :)

  1. Dat rokje! Die moet ik hebben! A la Danni lowinski. Als je dat kent. Een serie in België ^^ Ik heb al 3rokjes, maar allemaal in het zwart. Beetje saai wel :p. Je stem is super lief! Alleen zou ik wel in de camera kijken, anders kom je zo raar over. xx

  2. Echt een superleuk filmpje, moet je zeker vaker gaan doen!
    Je hebt echt een hele mooie stem & ik vind jou ook een heel mooi meisje (:
    Leuke aankoopjes ook, vooral dat rokje is superleuk, en oooh, die schoenen, daar zoek ik ook al zo lang naar!

    Liefs! <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *