Uncategorized

Mijn eerste keer naar het Groninger museum?

Soms besef ik me weer dat ik toch wel heel veel foto’s maak, ik wil altijd alles vastleggen, bang om het moment ooit te vergeten. Ik ging vorige week naar het Groninger Museum om daar door asielzoekers rondgeleid te worden. Ik dacht dat ik al eens eerder in het Groninger Museum was geweest maar eerlijk gezegd herinnerde ik me niet dus misschien was het wel mijn eerste keer?
Er waren ontzettend veel leuke dingen te zien en ik kreeg er echt enorm veel inspiratie van! Vandaag laat ik een paar (haha nee gewoon heel veel) foto’s zien. 

 Deze foto is met het meeste bijgebleven, ik weet niet precies waarom maar ik vind hem echt prachtig!

Ik heb natuurlijk nog veel meer foto’s gemaakt maar dit zijn toch wel de meest inspiratievolle werken. Vanmiddag om 2 uur komt er nog een artikel online met doodles, die plaats ik apart in een artikel. Het tweede artikel komt dus om 2 uur online.

7 thoughts on “Mijn eerste keer naar het Groninger museum?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *