Uncategorized

Mijn eerste meeting, een jaar geleden.

Ik had gehoopt gisteren al overal klaar mee te zijn, helaas dat is niet het geval. Hopelijk heb ik vandaag nog wat tijd om te bloggen en om een shoplog op te nemen, verder wordt het waarschijnlijk een hele dag voor school bezig want ik ben veel verslagen vergeten en die had ik er helaas nog niet bij op geteld. Geen luie zaterdag voor mij dus helaas.
En vanavond dus de dodenherdenking, vorig jaar was mijn eerste meeting vandaag.. Toen zat ik zenuwachtig in de trein op het moment van de 2 minuten stilte. Het was mijn eerste meeting en waar mijn ouders niets vanaf wisten, leuke en spannende dag en een leuke herinnering (de meeting dan hé). 
Een beetje een saaie outfit maar ach, wat gaan jullie vandaag doen?
Jurkje- H&M | legging – Action | rokje – H&M | schoenen – H&M | vestje – C&A 

9 thoughts on “Mijn eerste meeting, een jaar geleden.

  1. Wow, dat lijkt al zo lang geleden, een jaar! Maar ik kan het nog als gisteren herinneren, toen we in de trein zaten haha. En ik weet nog steeds van die twee jongen die toen ook in de trein zaten en praatten over 3D hamburgers die je kon uitprinten, ofzo. Haha, en toen een meisje en jij dachten dat jullie Valerio (toch? Of was het iemand anders) zagen in de trein en er toen achteraan gingen. Leuke outfit, ik vind het kraagje zo mooi :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *