Uncategorized

Mijn hatende laptop.

DSC_0057
Zoals jullie wel hebben gemerkt heb ik de afgelopen 5 dagen geen artikels geplaatst. Dit had verschillende redenen, de grootste reden daarvan was omdat mijn laptop niet goed meer functioneerde/functioneert. Ik ben er nog steeds niet tevreden mee. Hij is helemaal opnieuw geïnstalleerd, helaas zonder succes omdat mijn windows eraf is gehaald en niet is opgeslagen op een CD. Nu heb ik een andere windows waarmee ik niet overweg kan. Ik heb echt het idee dat alles anders is, de tekst is in “3D” maar dat ligt aan mijn ogen volgens anderen.. Okee dan ook nog maar even langs de opticien. Mijn word & photofiltre is van mijn laptop, nu kan ik geen foto’s meer bewerken of teksten kan schrijven. Er hoeft nog maar iets kleins te gebeuren en ik besluit om alsnog een nieuwe laptop aan te schaffen, ik heb al vaker problemen gehad met het internet waardoor ik soms niet heb kunnen posten. Ik probeer nu wat dingen terug te gaan downloaden omdat ik zonder mijn bewerkingsprogramma geen layouts meer kan maken, en dat is nodig tja. Namelijk ik wil men layout weer anders, ik was hier ontzettend blij mee alleen ik ben er achter gekomen dat mijn artikels niet weergeeft op welke data mijn artikels online zijn gekomen. 
Ook ben ik deze afgelopen week 3 daagjes naar Jessy geweest, hier hebben jullie misschien al artikels van gelezen op andere blogs. Bij mij komen er ook nog een paar uitgebreide artikels over alleen tja bij mij wat later dus hihi.
Ik hoop dat ik het zo een beetje uitgelegd heb wat en waarom er niets verscheen, en natuurlijk dat ik met deze laptop weer kan omgaan en het weer allemaal werkt zoals het hoort hihi.
Liefs, Romy

8 thoughts on “Mijn hatende laptop.

  1. Mijn laptop is ook zo hatelijk mijn beeldscherm is kapot. Dus nu heb ik hem aan een oud computerbeeldscherm aan gesloten. Ik moet voor volgend school jaar een nieuwe hebben ><

  2. Wat een mooie foto aan het eind van het artikel! En wat vreselijk dat je laptop zo doet! Ik heb dat 3-D lezen ook weleens, maar de laatste tijd gelukkig niet meer. Ligt bij mij ook vaak welke lichtval op m'n laptop valt.
    Succes met je laptop!
    xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *