Uncategorized

Mijn kerstwens kwam uit.

DSC_0237
Eigenlijk kan ik het nog steeds niet helemaal geloven, 5 jaar lang heb ik contact gehad met een vakantievriendin. We hebben elkaar ontmoet op de camping waar mijn vader werkt, we hebben 5 jaar lang elke dag contact gehad. Ze weet alles van mij en ik weet zeker dat ik niet zonder haar zou kunnen. En na 5 jaar zag ik haar eindelijk, ze kwam naar Friesland toe en ook langs mij. Ik heb zo vaak gewenst om haar weer te zien, en dat was mijn grootste wens voor 2013. Maar mijn wens is al in 2012 uitgekomen!
Kijk mee met mijn kerstige (ook al is dit geen woord) foto’s van de afgelopen dagen.
 Charmante foto’s maken tijdens kerst.

16 thoughts on “Mijn kerstwens kwam uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *