Uncategorized

Mijn laatste photodiary van het jaar.

Naamloos
Nee ik kan het niet beseffen, morgennacht (oké eigenlijk overmorgen) dan is het al 2013. Wow.. Morgen komt er natuurlijk nog wel een artikel daarover. Maargoed, vandaag is dus mijn laatste photodiary artikel van dit jaar. 😀 Extra speciaal en extra veel foto’s “oeps”.
 Nu mag ik alles opeten omdat het na kerst is | kaartjes opgehangen | filmpje opnemen | jum | aww deze mini kerstmannetjes zijn zo schattig | te veel gekocht | nieuwe oude sokken hihi.
 Oma heeft van die leuke geef ideeën | roses | superleuk inpakpapier gekocht | waardebon van AH gekregen (zomaar?) | papa die de kerstboom water geeft | liefde | mama had op mijn spiegel geschreven | vond ik bij de spullen die nog naar de kringloop van ons moesten.
 BEFORE | AFTER | misschien eens op moeten ruimen? | bij de Pearle voor de brillen | oliebollen eten met mama (mooi verzorgde nagellak) | prachtige zonsondergang | beugelbekkie kijkende | nieuwe bril (binnenkort laat ik hem nog zien in een filmpje.
 Veel herinneringen aan dit kaartje | gtst terug kijken | heel veel geld gekregen van mijn oma, lieff | cassette bandje kapot, mweh | ik wil een ponny maar het mag nog steeds niet | gourmetten | hatend | mooie rozen bij oma.
 Outfit of the day | werken met een kerstmuts | kerstkaartjes jeej | oma koos deze postzegel voor een kaartje aan Jessy | nieuw armbandje | kaartje op de bus gedaan (wel te laat) | naar de kerk | ik ben zo blij, mijn kamer is bijna helemaal netjes!
 Jumm | dat was mijn lievelingsbandje | waar ik 2de kerstdag mee overleef | deze koptelefoon is al 8 jaar oud, ik heb een nieuwe nodig | bezig met een oud reisdagboek | genieten | nieuw hoesje nodig (en ik heb hem jaaah) | 2x taart in 1 week!
 Eindelijk na 5 jaar zag ik een hele goede vriendin weer | lampjes opgehangen bij mijn bed | tas is geknapt helaas | alweer afgelopen | leuke kerstverlichting | de geest van de kaars | ik blijf kerstbomen gezellig vinden | nagels weer opnieuw gelakt (nu er al weer af helaas).
 Alleen dit nog maar opruimen | jumm | mweh het wil niet | bad hairday | WANT <3 | filmpje uploaden | nieuw shoplog online | gheghee, sokkenliefde.
Ik droeg een broek (OMG WONDER) | hihi kamer | katje van Fré (vriendin broer) | mama heeft een krans opgehangen aan de deur | cute cat | klein verschil, toen konden we er niet langs.. | nieuwe H&M gids, jeej | mijn bureau is geverfd en ik heb deze gevallen zelf opgehangen, wauw.

28 thoughts on “Mijn laatste photodiary van het jaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *