Uncategorized

Mijn nieuwe dummy & tekeningen

In mijn vorige artikel over mijn dummy vertelde ik dat mijn dummy bijna vol was, helaas is die nog niet vol maar ik heb toch een nieuwe! In mijn nieuwe dummy teken ik alleen en plak ik niet zozeer dingen in, mijn andere boekje die gaat scheuren en dat is toch wel heel jammer.
Het zijn soort fases waarin ik teken. Soms teken ik twee maanden niet, soms een half jaar niet en dan ineens 4 tekeningen op 1 dag. Ik heb geen idee waar deze “stemmingen?” vandaan komen en waarom ze zo verschillen. Voornamelijk op Instagram post ik mijn tekeningen, en dan het liefst met een effect en een wazig filter, dat is omdat ik mijn tekeningen vaak niet afmaak of omdat ik ze niet mooi vind maar ze toch wil laten zien. Vorige week begon ik met één iemand om te tekenen, helaas mislukte dat en begon ik aan een nieuw persoon en zo was ik weer een half uur verder waarna een paar mensen me weer vroegen.. Zie hieronder een paar tekeningen in mijn nieuwe dummy.
Vinden jullie het leuk om artikels te zien over bijvoorbeeld mijn tekeningen?

21 thoughts on “Mijn nieuwe dummy & tekeningen

  1. Misschien heb ik er overheen gelezen maar heb je dat plaatje op de voorkant van je dummy zelf gemaakt? :) ik vind hem namelijk echt heel leuk. Tekeningen komen op foto's trouwens altijd minder mooi over hoor door het perspectief. Ik vind dat je heel goed kan tekenen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *