Uncategorized

Mijn nieuwste aanwinst!

Zaterdag ging ik met Sanne naar de stad en ging ik naar de Londen om eindelijk maar toch Dr. Martens te kopen, ik had al een soort neppe versie maar die viel nogal uit elkaar haha. Maar welke wou ik nou, want er was toch weer meer keuze dan ik dacht. Na lang twijfelen wou ik graag ze graag met een randje aan de bovenkant, ik vond het er mooier uitzien en het leer glansde iets minder dan bij de andere soort. Helaas bleek maat 38 er niet meer te zijn in die soort. Ik twijfelde en nam ze helaas niet mee, het gaat ten slotte wel om een bedrag van 150 euro.. Per toeval gingen we de Invito binnen en ik wist niet dat ze ze daar ook verkochten, superblij want het model en de maat die ik wou was er nog! Maar op wonderbaarlijke wijze was 38 hier te groot en 37 perfect, ik blijf het vreemd vinden omdat ik hetzelfde model in de Londen maat 37 ook gepast heb, maar ze daar niet goed zaten. In ieder geval heb ik ze daar gescoord voor €144,99! 
Ik ben er heel blij mee en ik hoop ze zeker vaak te dragen, eerst even inlopen, en hopelijk zijn de blaren en het geld het meer dan waard! Natuurlijk komt er hier gauw een outfit mee! 

24 thoughts on “Mijn nieuwste aanwinst!

  1. Wow 150 euro? Wat een hoop geld, ik heb ze hier voor 85 pond gekocht. (Londen) Ik heb de rode versie en vind ze geweldig, super waterdicht ook trouwens. Ik heb ook een maatje 37 (moest bijna naar 36), ze vallen altijd vrij groot. Ben benieuwd naar outfits!

  2. Ik heb een tijdje geleden de zwarte niet-glanzende versie gekocht. Heel leuk want ik had ze ruim 10 jaar geleden ook en nu weer, erg blij mee! Al heb ik bij lang lopen toch wel een pleister nodig hoor (en twee paar sokken, zoals altijd haha).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *