Uncategorized

Mijn oma haar huisje

1

Mijn oma woont een best wel stuk bij ons vandaan, dat weerhoud ons vaak om langs haar te gaan, wat ik erg jammer vind. Toch gingen we laatst naar haar toe, het was echt heel gezellig en ik vond het leuk om weer eens bij haar te komen in plaats van zij bij ons. Ze heeft een leuk ouderwets huisje, in tegenstelling tot mijn andere oma die haar huisje juist heel modern heeft. Ik vind oud en gezellig erg mooi maar vaak wel minder fijn ruiken dan modern. Omdat ik mijn oma haar huisje erg gezellig er uit vond zien heb ik foto’s van haar huisje gemaakt. Ook heb ik veel leuke dingen meegekregen van haar, waar ik heel blij mee ben! Ik ga hier nog een artikel overschrijven, ik heb nog spullen gekocht bij de kringloop die ik ook in hetzelfde artikel wil zetten. Tja, hieronder de foto’s die ik gemaakt heb!

Liefs, Romy

17 thoughts on “Mijn oma haar huisje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *