Uncategorized

Mijn reisdagboeken zijn af!

img1305219417

Zoals ik al had verteld was ik bezig geweest met mijn reisdagboek de afgelopen dagen, (wat heel veel werk is) Ik ben met mijn reisdagboek Gran Canaria & Zomervakantie 2011 samen wel 7 uur bezig geweest,, echt ontzettend veel! Het was echt veel werk, want ik had nog haast niets ingeplakt en had deze vakantie er weinig ingeschreven dus vandaar haha. Uiteindelijk heb ik die af en bijgeschreven, alleen nu moet ik de vakanties; Oostenrijk, Zomervakantie 2010 & Zomervakantie 2011 nog afmaken. Want aha deze vakantie duurt nog een week ;O.. Ik heb mijn vakantiedagboek van Parijs ook bijna klaar maar daar ga ik waarschijnlijk toch nooit meer in kijken. Omdat ik zoveel reisdagboeken moest afmaken heb ik helaas geen leuke interessante tekeningetjes of plaatjes erin staan.

Eigenlijk wil ik al die foto’s die toen gemaakt zijn nog eens posten maar ik denk niet dat ik dat ga doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *