Uncategorized

Mijn ringen stash!

Zelf vind ik het altijd erg leuk om stash artikels te lezen, ik houd dan wel niet van make up maar om iemand haar make-up collectie te zien vind ik wel erg leuk om te zien! Ik heb te weinig verzorgingsproducten en make-up dat ik mijn sieradenstash maar laat zien. Vandaag al mijn ringen, of nou ja.. allemaal? Er zitten vast nog wel ringen in tassen, in jassen of gewoon ergens op mijn kamer. Binnenkort wil ik mijn schoenenstash en mijn kettingenstash laten zien, laat me weten of je nog iets anders wilt zien?

Excuses voor de foto’s, ze zijn ‘s avonds gemaakt.

Als ik zo mijn ringenstash goed bekijk, heb ik er helemaal niet zoveel. Of nou ja veel “mooie”.. Ze zijn allemaal lelijk geworden door het dragen omdat het geen zilver of goud is. Helaas. 
Stuk voor stuk probeer ik te vertellen waar ik ze weg heb. 

 Deze ringen komen allebei van Ebay, de eerste ring vind ik nog steeds supermooi (maar een verschrikkelijke combinatie met panty’s) maar ik draag hem amper. Net als de snorrenring, die draag ik eigenlijk nooit. Ik heb hem nog een keer, dubbel besteld, nog in de verpakking, winactie is ook weer zo saai..

 Volgens mij 1 van mijn eerste ringen, in ieder geval de grootste. Vooral de middelste draag ik erg vaak. Ze komen alle 3 van de H&M (setje).

 Al deze 3 ringen blijf ik super vinden, ze komen alle drie van de SIX.

 Ik heb deze alle 3 nog nooit gedragen *schaam*.. De eerste twee komen van de SIX, de laatste ring is van www.topvintage.nl.

 3 ringen die ik ook erg vaak draag (wat je duidelijk kunt zien). Allemaal van de IAM.

 De laatste ring van de foto hieronder hoort ook bij dit setje. Ik draag deze ringen amper omdat je er gauw mee blijft haken aan je panty. Ze komen van de IAM.


De eerste ring heb ik van gekregen van een vriendin, die nam hem mee uit Italië. De tweede ring is van www.sweetestdesign.nl. Ik draag de eerste ring niet omdat die te strak zit en de batterij nu ook leeg is, de tweede ring draag ik ook nooit omdat die vaak lastig te combineren is.

 Ebay, heel goedkoop, maar dan heb je ook niet echt kwaliteit… Deze komen allemaal van Ebay, allemaal draag ik ze nooit.

 Action hahah! Dat ik deze nog bewaard heb, ze zijn absoluut niet mooi. Ik draag ze ook nooit.

 Deze ringen zitten erg fijn en ik vind ze ook erg mooi, alhoewel.. de eerste ring is niet bepaald mooi meer. De tweede ring is ook erg lastig met panty’s. Ze komen van de IAM.

 De eerste paar waren een setje van de H&M, ze zijn helaas ook verkleurd en niet mooi meer. De andere twee ringen vind ik fijn en komen van de SIX.

 ODAMN. Alweer Ebay.. Niets draag ik, kan eigenlijk wel weg. Je merkt toch wel verschil tussen Ebay en de H&M, SIX & IAM.

 Ebay! Deze vind ik allebei erg fijn en zien er nog prima uit.

 Deze zijn denk ik het oudste ongeveer. De eerste ring is van de kinderafdeling van de H&M en de tweede is van de H&M en kocht ik 4 jaar geleden.

De eerste ring is van de Zeeman, de tweede ring van de Primark en de laatste ring is van de IAM.

Mijn drie “zilveren” ringen. Er is elk jaar avondvierdaagse, dan verkoopt de juwelier ringen voor 10 euro, echt zilver. Elk jaar kocht ik weer een ring (ik raakte hem steeds kwijt, oeps). Echt zilver verkleurd niet.. Ik moet ze nog eens poetsen, om te kijken of het wel echt zilver is.. Lijkt niet echt zo. Toch wil ik ooit nog eens een mooie zilveren ring!

Dit was mijn ringenstash, de helft van de ringen kunnen wel weg na dit artikel haha!

22 thoughts on “Mijn ringen stash!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *